Ga terugHome      Thema’s      Vervoer & reizen      Duurzaam reizen      Ontdek de ultieme vakantie dichter bij huis
Download

Ontdek de ultieme vakantie dichter bij huis

Portretfoto Mark de Jongh
Mark de Jongh
Met een cocktail genieten op het strand of een trektocht maken door de bergen. Voor dit soort avonturen hoef je echt niet altijd uren in het vliegtuig te zitten. Wij geven je uitstekende alternatieven voor je vakantie, maar dan lekker dichtbij.
vrouw op vakantie

Droombestemmingen voor een vakantie zonder vliegen

Er zijn heel wat mooie dingen te zien op de wereld. Mooie steden, gave architectuur, unieke cultuur en prachtige natuur. Als reislustige globetrotter wil je ze het liefst allemaal met eigen ogen zien. Maar als duurzame reiziger heb je het misschien wel moeilijk met het feit dat veel van je droombestemmingen alleen per vliegtuig te bereiken zijn. Wat doe je dan? Kamperen in Limburg is leuk, en soms klinkt het ook nog wat buitenlands. Maar om nou elk jaar te vertellen over welke vlaaien je nu weer hebt geproefd…

Wij gaan je helpen. Door dichterbij op vakantie te gaan, gewoon in ons mooie Europa, bespaar je op CO2-uitstoot doordat je de vliegreis kunt overslaan. Met meerdere mensen in een bus of auto is dan al gunstiger, en wat dacht je ervan om de trein te nemen? In onze gratis reisgids vind je 15 tips voor ultieme droombestemmingen waarvoor wij een fantastisch alternatief hebben gevonden in de buurt.

Vraag de gratis reisgids aan

In deze gratis reisgids van Natuur & Milieu vind je 15 duurzame vakantiebelevingen in Europa als inspiratie voor jouw vakantie zonder vliegtuig. Na het aanvragen ontvang je van ons een mail met de online reisgids.