Benodigdheden
- Barbecue of ovengrill
- Snijplank
Ingrediënten (16 champignons)
- 16 grote champignons
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes tijm
- 1 takje salie
- 1 takje oregano
- 7 eetlepels olie
- Zout naar smaak
Bereiding
- Verwijder de steeltjes van de champignons.
- Pel en snipper de teentjes knoflook.
- Ris de blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden en hak deze fijn.
- Roer ze met de gesneden knoflook door de olie.
- Bestrijk de hoeden van de champignons vanbinnen en vanbuiten met de kruidenolie.
- Leg ze op de kop op de hete barbecue. Keer ze na 3 minuten om, bestrijk ze weer met de olie en rooster ze nog 3 minuten.
- Haal ze van de barbecue en bestrooi met zout naar smaak.
Geniet ervan!