Ga terugHome      Nieuws      Natuur & Milieu nu ook te volgen op Quodari

Natuur & Milieu nu ook te volgen op Quodari

portretfoto Annemijn Pasman
Annemijn Pasman
Bij Natuur & Milieu vertellen we een eerlijk, maar inspirerend verhaal over duurzaamheid. Daarbij hoort ook dat we onze kennis en informatie beschikbaar maken op een passend sociaal platform. Geïnteresseerden kunnen daarom sinds vandaag via Quodari informatie ontvangen over ons werk en actualiteiten, en tips voor een duurzamer leven.
natuur en milieu op quodari

Quodari is een eerlijk kanaal uit Nederland dat gebruikers de ruimte biedt om online met elkaar te communiceren, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken om hun privacy. Een kanaal zonder advertenties, trackers en algoritmes. Natuur & Milieu is vanaf vandaag ook te volgen via een eigen kanaal op Quodari.

Op steeds meer bekende sociale platformen staat de privacy van gebruikers onder druk. Daarom heeft Natuur & Milieu ervoor gekozen om een nieuwe, privacyvriendelijke manier van online communicatie te verkennen met Quodari. Als maatschappelijk betrokken organisatie neemt Natuur & Milieu zo de verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan een veiligere digitale samenleving. Quodari biedt als eerlijk kanaal geïnteresseerden een passend en privacy-proof alternatief om Natuur & Milieu te volgen buiten de bekende social-media-platformen.

Annemijn Pasman, Projectleider Eigen Media bij Natuur & Milieu: “Online communicatie is een belangrijk middel om een duurzame toekomst te realiseren. We delen via online communicatie relevant duurzaam nieuws met onze achterban en moedigen met onze uitingen mensen aan om duurzame keuzes te maken in het dagelijks leven. Dat blijven we doen op platformen waar we mensen kunnen bereiken. Met Quodari hebben we nu een nieuwe communicatiemogelijkheid die aansluit bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We kijk ernaar uit om te verkennen hoe we steeds meer mensen bij onze missie kunnen betrekken via dit privacyvriendelijke kanaal.”

Paul Pennarts, mede-oprichter Quodari: “Een organisatie zoals Natuur & Milieu sluit prachtig aan bij de missie van Quodari. Waar men zich inzet voor het klimaat en een duurzame samenleving, trekken wij de parallel naar de online wereld. Met het alternatief, een eerlijk kanaal van Quodari, neemt Natuur & Milieu haar maatschappelijk verantwoordelijkheid ook online serieus.”

Over Quodari
Quodari is het Europese platform voor het delen van content in een privacy vriendelijke omgeving. Zonder advertenties, trackers en ondoorzichtige algoritmes. Alle data blijft in Europa. Gebruikers betalen niet met hun persoonlijke data, we gebruiken geen AI-algoritmes die polariseren of ongevraagde informatie aanbieden en gebruiken geen functies die de schermtijd van gebruikers maximaliseren. Quodari is een uniek platform dat ook organisaties toestaat een verantwoord communicatiekanaal te bieden aan volgers, informatie te delen en samen te werken over de grenzen van de eigen organisatie heen, bijvoorbeeld met vrijwilligers. De ambitie van Quodari is om een belangrijke speler te worden in de groeiende markt van privacy-vriendelijke oplossingen en zo bij te dragen aan een betere digitale samenleving.

Persvoorlichters

Voor persgerelateerde vragen kun je terecht bij een van onze persvoorlichters.

dieuwertje penders
Dieuwertje Penders Persvoorlichter
wietske de lange
Wietske de Lange Persvoorlichter