Home      Steun ons      Kom in actie

Kom in actie

mensen rennen in de duinen

Kom in actie voor het klimaat en de natuur

Geen idee wat je moet vragen voor je verjaardag of huwelijk? Of is er binnenkort een sponsorevenement op school? Een actie organiseren is een mooie manier om geld op te halen voor een goed doel. Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze projecten? Kom in actie voor Natuur & Milieu!

Vraag in plaats van een cadeau om een donatie aan Natuur & Milieu. Met elke actie zijn we dan een stapje dichterbij die duurzamere wereld voor deze generatie en de volgende.

kinderen spelen in een natuurlijke speeltuin

Start je actie

Stap 1 – Meld je actie aan
Meld je actie bij ons aan via het formulier en vraag een donatielink en/of donatiebox aan (een kartonnen collectebus die je neer kunt zetten). We zijn benieuwd naar wat voor actie je gaat doen en voor welk onderwerp je in actie wil komen! Vertel ons wat je viert of wat voor actie je organiseert.

Stap 2 – Zet je actie op
Is je actie aangemeld? Laat iedereen dan weten waarom jij je inzet voor een duurzame toekomst en wat jouw actie inhoudt.

Stap 3 – Het resultaat
Is je actie afgelopen? We zijn erg benieuwd naar je ervaring! Dankzij jouw bijdrage kunnen we ons inzetten voor de verduurzaming van Nederland.