Ga terugHome      Nieuws      Maarten Hajer versterkt Raad van Toezicht Natuur & Milieu
Nieuwsbericht

Maarten Hajer versterkt Raad van Toezicht Natuur & Milieu

Portretfoto Wietske de Lange
Wietske de Lange
Maarten Hajer is begin november toegetreden tot de Raad van Toezicht van Natuur & Milieu. Hij neemt daarmee het stokje over van Hans van der Vlist.
Portretfoto van Maarten Hajer

Marjolein Demmers, directeur-bestuurder van Natuur & Milieu: “Wij zijn enorm blij dat we Maarten Hajer als nieuw lid van de Raad van Toezicht welkom kunnen heten als opvolger van Hans van der Vlist. Zijn achtergrond en netwerk in beleid en wetenschap is voor Natuur & Milieu heel relevant en wij kijken zeer uit naar onze samenwerking in de Raad van Toezicht”.

Maarten is sinds 2015 hoogleraar Urban Futures aan de Universiteit van Utrecht (UU). Hij heeft een brede achtergrond in de politicologie en heeft zeven jaren gewerkt als directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving waar hij onder andere het rapport ‘De energieke samenleving’ publiceerde met handvatten voor een sturingsfilosofie voor een schone economie. Bij de UU geeft Maarten als faculteitshoogleraar leiding aan de ‘Urban Futures Studio’ dat als doel heeft vanuit verschillende disciplines en met nieuwe werkvormen oplossingen te vinden voor stedelijke vraagstukken, nationaal en internationaal waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Meer weten over onze Raad van Toezicht? Je vindt hier meer informatie

Persvoorlichters

Voor persgerelateerde vragen kun je terecht bij een van onze persvoorlichters.

dieuwertje penders
Dieuwertje Penders Persvoorlichter
wietske de lange
Wietske de Lange Persvoorlichter