Ga terugHome      Nieuws      Kim Cramer versterkt Raad van Toezicht Natuur & Milieu
Nieuwsbericht

Kim Cramer versterkt Raad van Toezicht Natuur & Milieu

Portretfoto Dieuwertje Penders
Dieuwertje Penders
Kim Cramer is begin november toegetreden tot de Raad van Toezicht van Natuur & Milieu. Zij neemt daarmee het stokje over van Ellen Kooij.
Kim Cramer

Marjolein Demmers, directeur-bestuurder van Natuur & Milieu: “Wij zijn heel blij dat Kim Cramer onze Raad van Toezicht komt versterken. Kim is sinds 2011 samen met Alexander Koene oprichter-eigenaar van BR-ND People. Ze helpt organisaties in transitie om hun mensen te inspireren richting een duurzame toekomst, en we kijken dan ook uit naar onze samenwerking”.

Kim is gepromoveerd in communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en heeft verschillende wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd op het gebied van merkenstrategie. Ze is initiatiefnemer van 23plusone Friends, een internationaal trainings- en licentieprogramma voor professionals die een positief verschil willen maken op het gebied van onder andere branding, innovatie en cultuur. Ze is naast haar dagelijks werk actief als gastdocent bij verschillende (post-) academische opleidingen voor branding en marketing. Ook is Kim een veelgevraagd spreker over emotive branding, organisatie-identiteit en -cultuur.

Kim Cramer volgt Ellen Kooij op, die sinds 2013 lid van de Raad van Toezicht was en voorzitter van de remuneratiecommissie. Natuur & Milieu dankt Ellen hartelijk voor haar belangrijke inzet. Marjolein Demmers: “Ellen heeft ons in deze periode als voorzitter van de remuneratiecommissie, ook op lastigere momenten, op betrokken en deskundige wijze bijgestaan. Wij danken haar voor haar vertrouwen, open en enthousiaste instelling en haar actieve meedenken over tal van onderwerpen.”

Persvoorlichters

Voor persgerelateerde vragen kun je terecht bij een van onze persvoorlichters.

dieuwertje penders
Dieuwertje Penders Persvoorlichter
wietske de lange
Wietske de Lange Persvoorlichter