Ga terugHome      Nieuws      De nominaties voor de Autodeel Award 2022 zijn bekend
Nieuwsbericht

De nominaties voor de Autodeel Award 2022 zijn bekend

portretfoto Annemijn Pasman
Annemijn Pasman
Elk jaar organiseren we de Autodeel Awards om organisaties te belonen die autodelen aantrekkelijk en bereikbaar te maken. Hiervoor werken we samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Voor het jaar 2022 vallen er veel prijzen te winnen. De genomineerden die in aanmerking komen voor een award zijn inmiddels bekend.
Een rood miniatuurautootje zweeft tussen twee handen

De genomineerden van de Autodeel Award 2022 zijn bekend. De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de awards vindt plaats tijdens de lancering van het Nationaal Samenwerkingsprogramma Deelmobiliteit op 27 juni. We hebben meerdere categorieën waarin prijzen te winnen zijn. Er zijn dit jaar maar liefst vijf categorieën: G4 gemeente, G40 gemeente, kleine gemeente, werkgever en buurtinitiatief. Natuur & Milieu reikt de awards uit samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. 

Met het uitreiken van de Autodeel Awards willen we samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organisaties belonen die autodelen aantrekkelijker en bereikbaar maken. Ook kunnen organisaties van elkaar leren en elkaar op weg helpen om initiatieven en beleid rondom autodelen verder te ontwikkelen. De jury heeft per categorie de genomineerden geselecteerd op basis van cijfers van kennisplatform CROW, beleidstukken, onderzoek en interviews.

Persvoorlichters

Voor persgerelateerde vragen kun je terecht bij een van onze persvoorlichters.

dieuwertje penders
Dieuwertje Penders Persvoorlichter
wietske de lange
Wietske de Lange Persvoorlichter