Home      Hoe gasvrij ben jij?      Isolatie      Actievoorwaarden winactie isolatie

Actievoorwaarden winactie isolatie

Wij geven drie vouchers t.w.v. 2000,- euro weg voor isolatiemaatregelen voor jouw woning, uitgevoerd door Van de Bunt Isolatietechniek. Op deze winacties zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en beschikken over een koophuis. Jongere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Medewerkers van Natuur & Milieu zijn uitgesloten van deelname.
 2. Deelname aan deze winactie is gratis en vindt plaats zodra jij je e-mailadres hebt opgegeven in het daarvoor bestemde formulier.
 3. Ieder adres kan maximaal één keer deelnemen aan deze winactie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie.
 5. De winactie loopt van 13 maart 2023 t/m 31 maart 2023.
 6. Van de Bunt Isolatietechniek komt op een afgesproken dag en tijdstip bij jou thuis kijken wat nodig is om je huis te isoleren. Zij plaatsen alleen wat kan in jouw huis. Hieronder valt: spouwmuurisolatie, dakisolatie, glasisolatie en vloerisolatie.
 7. Uitgesloten zijn het plaatsen van andere energiebesparende maatregelen, zoals tochtstrips, led-lampen, waterbesparende douchekoppen en radiatorfolie. De maximale waarde van de desbetreffende ingrepen is € 2.000,-. De resterende waarde wordt niet uitbetaald. Kosten boven € 2.000,- zijn voor eigen rekening.
 8. De afspraak met het isolatiebedrijf is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 9. Er kunnen foto- en/of filmopnames worden gemaakt ter promotie. Dit wordt vooraf besproken met de winnaars.
 10. Uiterlijk vijf werkdagen nadat de actie is gesloten wordt de winnaar persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee die  aan de actie heeft deelgenomen.
 11. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 12. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 13. Natuur & Milieu kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 14. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden gebruikt door Natuur & Milieu voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Natuur & Milieu.
 16. Natuur & Milieu handelt met deze actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.Voor vragen en/of klachten kun je contact opnemen met Natuur & Milieu per mail aan info@natuurenmilieu.nl, op onze social media-accounts (Facebook, Twitter of Instagram) of per post naar Arthur van Schendelstraat 600, 3511MJ Utrecht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.