Terug naar overzicht
Eten

Recept: Champignons van de grill

Vol van smaak, super simpel en puur natuur. Deze champignons kan je in de zomer op de barbecue grillen maar ook gewoon op een ovengrill. Geef het een persoonlijke twist door te kiezen voor jouw favoriete marinade of probeer dit recept.
Annemijn Pasman
Annemijn Pasman
 • 
Recept
gegrilde champignons

Benodigdheden

  • Barbecue of ovengrill
  • Snijplank

Ingrediënten (16 champignons)

  • 16 grote champignons
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • 1 takje salie
  • 1 takje oregano
  • 7 eetlepels olie
  • Zout naar smaak

Bereiding

  • Verwijder de steeltjes van de champignons.
  • Pel en snipper de teentjes knoflook.
  • Ris de blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden en hak deze fijn.
  • Roer ze met de gesneden knoflook door de olie.
  • Bestrijk de hoeden van de champignons vanbinnen en vanbuiten met de kruidenolie.
  • Leg ze op de kop op de hete barbecue. Keer ze na 3 minuten om, bestrijk ze weer met de olie en rooster ze nog 3 minuten.
  • Haal ze van de barbecue en bestrooi met zout naar smaak.

Geniet ervan!

[gravityform id="98" title="false" description="false"]
<p class="gform_not_found">Oeps! We konden je formulier niet vinden.</p>