Een rood miniatuurautootje tussen twee handen

Doe mee aan de Autodeel Award 2023

Meld je aan voor de categorie Beste Buurtinitiatief

Belangrijke informatie over de aanmelding

Heb jij met je buurt een initiatief gestart met deelauto’s om te zorgen dat de buurt veiliger en duurzamer wordt? Meld je dan vóór DATUM aan voor de Autodeel Award 2023. Op DATUM reiken wij de award uit, en daar mag jullie buurt natuurlijk bij zijn.  

Voorwaarden
Het initiatief voor de deelauto’s moet bij de buurt hebben gelegen. De deelauto is specifiek bedoeld voor de buurt en niet de hele stad of het hele dorp.  

Over de Autodeel Award
De Autodeel Award is een jaarlijks evenement dat Natuur & Milieu in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseert. Er zijn verschillende categorieën voor deze Award, zoals: gemeenten, werkgevers en buurtinitiatief. Het doel van de uitreiking is om gemeenten, organisaties en buurten te inspireren op het gebied van autodelen. 

Proces
Na de sluitingsdatum worden alle inzendingen geëvalueerd en aan een deskundige jury voorgelegd. De jury zal bepalen welk initiatief de categorie Beste Buurtinitiatief wint. Uiterlijk één week voor de uitreiking hoor je van ons of jouw initiatief heeft gewonnen. Mocht je ondertussen nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Fenna Plaiser: f.plaisier@natuurenmilieu.nl.

Autodeel Award 2023 - Beste Buurtinitiatief

"*" geeft vereiste velden aan

Zijn de deelauto's elektrisch?
Voorbeeld: een huishouden heeft een auto weggedaan of was van plan om een auto aan te schaffen, maar door de deelauto('s) was dit niet meer nodig.
Nieuwsbrief
We gaan natuurlijk zorgvuldig om met je gegevens. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[gravityform id="98" title="false" description="false"]
<p class="gform_not_found">Oeps! We konden je formulier niet vinden.</p>